VIDEO | PNL a depus semnăturile de susţinere pentru candidaţii liberali la alegerile parlamentare. Ludovic Orban: “PSD nu a murit. PSD se zvârcolește”

26

Partidul Naţional Liberal a depus la Biroul Electoral Central semnăturile de susţinere pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. “Până la această oră, pentru susţinerea candidaţilor noştri, am primit 600.000 de semnături din partea românilor", a spus premierul Ludovic Orban, care este și președintele PNL.

“Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro-justiție inițiat de președintele României. Ambele au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis și a PNL”, a spus Ludovic Orban.

“Toate bătăliile câștigate, cea pentru Parlamentul European, cea prezidențială și cea de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a adăugat premierul.

“Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot și să voteze PNL, singura forță politică ce are capacitatea de a învinge PSD, de a guverna și de a îndrepta România în direcția corectă”, a mai declarat Ludovic Orban la sediul Biroului Electoral Central.

https://www.youtube.com/watch?v=n4LuMRJgdEs

Partidul Național Liberal a anunțat ieri lista finală a candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, pentru cele 41 de județe, plus municipiul București.

Lista completă a candidaților PNL la alegerile parlamentare poate fi consultată mai jos:

Practic, aproape toți miniștrii Guvernului Orban vor candida pe listele Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare, cu două excepții: ministrul fondurilor europene, Marcel Boloş, şi ministrul de externe, Bogdan Aurescu.