VIDEO Trupa Vama a lansat single-ul ”Cântă cu mine”

15
Trupa Vama a lansat single-ul "Cântă cu mine" şi un videoclip în care membrii formaţiei sunt complet transformaţi şi au adevărate partituri actoriceşti, când dramatice, când pline de umor, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Vama va interpreta "Cântă cu mine", live, în premieră, la concertul din 29 iulie de la Arenele Romane.

Videoclipul spune povestea a cinci necunoscuţi care sunt urmăriţi individual de la momentul trezirii lor în pustietate, confuzi şi speriaţi, şi încearcă disperaţi să-şi găsească drumul către ei şi către oameni. Felul în care se regăsesc este descris cinematografic spre finalul cântecului ca o concluzie a luptei interioare a fiecăruia dintre ei.

 

Scenariul îi aparţine lui Tudor Chirilă, în timp ce regia şi imaginea sunt semnate de fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea, cunoscuţi şi sub numele comercial de "The Brothers M".

Filmările s-au realizat pe parcursul a două zile şi nu au fost deloc lipsite de peripeţii pentru că băieţii au filmat, printre altele, la 100 de metri deasupra pământului, instalaţi pe nacela unei turbine eoliene. În acelaşi timp, condiţia lor fizică a fost încercată pentru că au alergat kilometri întregi, au fost multe căderi, fie din maşină, fie pe plajă sau pe câmpuri agricole.

"La început am ştiut doar că ne dorim un videoclip cu cadre frumoase, aşa-zisele beauty shots. Apoi, fraţii Mustăţea au venit cu un scenariu interesant, dar care nu ne implica pe noi ca trupă, ci doi actori. Pornind de la ideea lor am scris synopsis-ul actualului clip şi am agreat cu toţii că ăsta va fi. A urmat o pauză, apoi într-o zi i-am sunat pe fraţi şi le-am spus: trebuie să-l facem în două săptămâni, că vrem să-l lansăm înainte de concertul de la Arene. Ne-am mobilizat, am făcut pre-producţie, şedinţe creative şi am plecat în Deltă uşor speriaţi că nu vom termina. A fost superb. Una din filmările alea în care se leagă totul, vremea ţine cu tine, întreaga echipă are o chimie specială, lucrurile se fac fără efort. Experienţa de pe nacela turbinei eoliene, unde am filmat o oră, suspendaţi la 100 de metri deasupra pământului, este uluitoare şi aproape spirituală, pentru că au fost testate limitele noastre, undeva într-o zi la apus. Filmările de la 'Cântă cu mine' fac parte din momentele alea în care te bucuri mai mult de călătorie decât de destinaţie. Cred că faptul că suntem împreună după tot anul ăsta nebun merită celebrat cu un astfel de videoclip", a declarat Tudor Chirilă.

Pentru concertul din 29 iulie, de la Arenele Romane, trupa Vama pregăteşte un spectacol în care va include, pe lângă hit-uri celebre Vama şi Vama Veche, şi cele mai noi single-uri - "Cântă cu mine" şi "Îmi pare rău".

Va fi un show la care vor participa şi invitaţi speciali, Omu Gnom şi Dan Byron, se arată în comunicat.

Organizatorii evenimentului anunţă că ultimele bilete sunt disponibile pe iabilet.ro.

Fanii care nu reuşesc să ajungă la Arenele Romane pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro. AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Sursa foto: Vama / Facebook