VIDEO UPDATE Dragnea despre anunțul lui Ponta: Nu comentez, nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect

258

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că nu vrea să comenteze despre noul proiect politic al lui Victor Ponta, argumentând că nu vrea "să-i tulbure" lansarea acestuia.

388eaa85-dc47-47dc-881f-32f80ae21ee7

Dragnea nu crede că vor migra către partidul lui Ponta parlamentari din PSD: "Se pare că nu, din ce am înțeles eu. Acuma nu știu. Câți o să ne regăsim mâine acolo, la lansare?"

"Nu vreau sa comentez acum, sincer. Dar asta nu înseamnă că n-o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect", a completat Dragnea, întrebat cum vede "răzvrătirea" lui Victor Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a anunțat că duminică, la sediul Pro România, va susține o conferință de presă alături de deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu pentru lansarea unui nou proiect politic.

"E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul "Pro Romania". E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine — intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaștină" care ne conduce acum! Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel ! …", a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook.

Partidul PRO România a fost lansat, pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența mai multor zeci de persoane. Alături de Daniel Constantin au fost prezenți parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar și Sorin Minea, președintele Federației Romalimenta.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Oana Popescu, imagine: Alfred Schupler, grafician: Liliana Iordan, editor online: Adrian Dădârlat)