VIDEO UPDATE Dragnea: Zoe Petre – un model de viață dedicată valorilor democratice

261

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și-a exprimat regretul, vineri, pentru moartea fostului consilier prezidențial Zoe Petre, arătând că aceasta a fost "un model de viață dedicată valorilor democratice".

8b81acec-fc00-4ec3-80d4-646b5eb0b446

"Aș vrea să-mi exprim regretul pentru decesul doamnei Zoe Petre, o distinsă doamnă a vieții publice din România, un model de viață dedicată valorilor democratice și libertăților fundamentale ale cetățenilor. Dumnezeu să o odihnească!", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Zoe Petre, istoric și fost consilier prezidențial, s-a stins din viață vineri. La 1 decembrie 1996, Zoe Petre a fost numită în funcția de consilier prezidențial pe probleme de politică internă și externă al președintelui Emil Constantinescu și coordonator al Departamentului de Politici Publice al Președinției României. A îndeplinit această funcție până la data de 21 decembrie 2000.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Georgiana Tănăsescu, imagine: Cătălin Soci, grafician: Andrei Cârlan, redactor-video: Mihuț Năstăsache, editor online: Irina Giurgiu)