VIDEO Volodimir Zelenski a publicat imagini de la întâlnirea cu oficialii români: Apreciem sprijinul României

108

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a publicat, marţi seară, imagini de la întâlnirea cu oficialii români, precizând că fiecare astfel de vizită pe are o primeşte este un semnal important de solidaritate. „Apreciem sprijinul apărării României, asistenţa umanitară şi poziţia clară privind politica de sancţiuni”, a transmis Zelenski.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat, marţi seară, pe reţelele sociale, imagini de la întâlnira cu premierul Nicolae Ciucă, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Zelenski a precizat că fiecare astfel de vizită este un semnal important de solidaritate cu poporul ucrainean.

„Apreciem sprijinul apărării României, asistenţa umanitară şi poziţia clară privind politica de sancţiuni. Contăm pe susţinerea viitorului Ucrainei în Uniunea Europeană”, a transmis Zelenski.

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au făcut, marţi, o vizită oficială în Ucraina, unde au avut întâlniri cu Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis că România sprijină aspiraţiile Ucrainei de integrare în Uniunea Europeană şi a reiterat disponibilitatea de a oferi ajutor refugiaţilor.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că bombele nu vor opri niciodată triumful Binelui asupra Răului.

Foto: Captură Facebook/ Володимир Зеленський

Articolul VIDEO Volodimir Zelenski a publicat imagini de la întâlnirea cu oficialii români: Apreciem sprijinul României apare prima dată în Main News.

Source: New feed