Vizita Primei Doamne a SUA în România continuă / Jill Biden, întâlnire cu Carmen Iohannis

119

Vizita Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii la București continuă și sâmbătă, 7 mai, când Jill Biden ar urma să se întâlnească cu Carmen Iohannis, dar și reprezentanți ai agențiilor ONU, ai ONG-urilor și ai Guvernului. Soția președintelui american va vizita și o școală din Capitală care găzduiește refugiați din Ucraina.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, a revenit în  România, unde va petrece o parte din weekendul de Ziua Mamei, alături de mame și copii din  Ucraina, care au fost nevoiți să fugă din țara natală din cauza războiului lui Putin”, se arată într-o postare pe Facebook a Ambasadei SUA la București.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a ajuns vineri în România, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, unde s-a întâlnit cu militarii SUA și NATO, înainte de a pleca spre București. Soția președintelui american i-a servit cu mâncare pe militarii SUA cantonați în baza din România. 

După întâlnirea cu Carmen Iohannis, Prima Doamnă a SUA se va întâlni și cu cadre didactice și mame ale copiilor din Ucraina, ce învață la o școală din Capitală.

Sâmbătă, Jill Biden va pleca spre Slovacia, unde va avea un program similar cu vizita din România, dar și o întâlnire cu președintele Zuzana Caputova.

Sursă foto: Ambasada SUA la București

Articolul Vizita Primei Doamne a SUA în România continuă / Jill Biden, întâlnire cu Carmen Iohannis apare prima dată în Main News.

Source: New feed