Ziua 224 a războiului din Ucraina | Atac cu drone „sinucigaşe” într-un oraş din regiunea Kiev

287

Un atac cu drone „sinucigaşe” a fost raportat în oraşul Bila Tserkva din regiunea Kiev, în urma căruia mai multe instalaţii de infrastructură au luat foc, iar cel puţin o persoană a fost rănită, potrivit șefului administrației militare regionale, Oleksii Kuleba, citat de Ukrinform. Ucraina ia în considerare repornirea celei mai mari centrale nucleare din Europa – Zaporojie – pentru a asigura siguranţa acesteia, la doar câteva săptămâni după temerile legate de un dezastru cauzat de radiaţii la instalaţia ocupată de trupele ruse, a declarat preşedintele companiei care operează centrala pentru Associated Press.

Main News transmite cele mai importante informații din ziua 224 a războiului din Ucraina:

12:21 – Rusia urmează să reia livrările de gaze naturale către Italia, după ce le-a suspendat sâmbătă, din cauza unei „probleme” în Austria, prin care tranzitează gazele naturale ruseţti, anunţă miercuri gigantul rus Gazprom, relatează AFP.

10:46 – Preşedintele rus, Vladimir Putin, a promulgat miercuri anexarea a patru regiuni ucrainene şi a semnat decrete prin care îi numeşte în mod oficial la conducerea acestora pe liderii pe care Moscova i-a instalat deja, încheind astfel anexarea ilegală a regiunilor Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie, relatează AFP.

Informații transmise LIVE din timpul invaziei ruse în Ucraina: 

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Articolul Ziua 224 a războiului din Ucraina | Atac cu drone „sinucigaşe” într-un oraş din regiunea Kiev apare prima dată în Main News.

Source: New feed